Over ons

Recreatie

HS Security is een internationaal opererend beveiligingsbedrijf gevestigd te Kamperland welke sinds 2001 gespecialiseerd is in de bewaking van vakantieparken, bedrijven (terreinen) en woonwijken.

Wij verzorgen de bewaking van een 50-tal vakantieparken in Nederland en Duitsland.
Hiernaast leveren wij surveillance en alarmopvolging aan bedrijven en particulieren.

Bedrijven

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven doordat HS Security ook facilitaire diensten voor u kan uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan technische storingen, receptie werkzaamheden of onderhoud aan uw eigendommen. Wij rijden naast onze surveillance ook met een eigen service auto die op een zo breed mogelijk vlak ingezet kan worden.

Wij zijn een bedrijf dat aangesloten is bij de Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) dat  met zeer korte lijnen werkt en waar de wensen van de klant altijd centraal staan.

Indien u geïnteresseerd bent in onze vormen van beveiliging, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en tarieven, zodat uw eigendommen professioneel bewaakt worden en/of uw alarmmeldingen professioneel worden afgehandeld op een manier zoals dat met u wordt afgesproken en vastgelegd.

Woningen

HS Security  is tevens een project opgestart in de gemeente Noord-Beveland om te surveilleren in woonwijken.

De bewoners betalen gezamenlijk de beveiliger en deze is dagelijks door iedere deelnemer te bereiken op het moment dat men hem in wil zetten.Hij zal tijdens de nachtelijke uren zijn controles langs de woningen rijden.

Men kan aangeven wanneer men niet aanwezig is, dan zal er extra aandacht aan uw woning geschonken worden. Ook kan een deelnemer de bewaker bellen wanneer men iets niet vertrouwd of wanneer er om welke reden dan ook assistentie verwacht wordt.

HS Security zal in deze woonwijken ook de alarmopvolging uitvoeren. Op deze manier zal de bewaker veel tijd in de wijk door brengen. Dit zal het gevoel van veiligheid en de veiligheid op zich zeer zeker ten goede komen.

 

Ons bedrijf voldoet aan alle richtlijnen zoals gesteld en goedgekeurd in de ‘Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus’ (WPBR).

Ons Vergunningsnummer van het Ministerie van Veiligheid en Justitie is ND 2484.

Onze klanten