Wat doen wij?

Meer dan 20 jaar ervaring

WAT DOEN WIJ?

Onze diensten

Als beveiligingsbedrijf met een specialisatie in de recreatie-branche verzorgen wij sinds 2001 een uitgebreid pakket aan beveiligingsdiensten bij vakantieparken. Dit doen wij niet alleen in Zeeland, waar wij zijn gevestigd, maar ook door heel Nederland, in Duitsland en in België – in samenwerking met onze beveiligingspartners.

Hierbij onderscheiden wij ons van andere beveiligingsbedrijven door het aanbieden van facilitaire diensten. HS Security verzorgt met deze unieke formule een totaalpakket dat zowel veiligheid, orde, rust en comfort garandeert. Kortom, een zorgeloze vakantie voor uw gasten op vakantieparken.

Objectbeveiliging

BEWAKING OP EEN VASTE LOCATIE

Bij objectbewaking voeren wij door de klant gewenste taken uit op een bepaalde locatie en tijd. Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld controlerondes, openings- en sluitrondes, sleutelbeheer, receptiediensten en toegangscontrole. De beveiliger is dus niet alleen maar een beveiliger, maar kan ook optreden als portier of gastheer.

Surveillance

Toezicht door middel van controlerondes

Wij verzorgen de bewaking van een 50-tal vakantieparken in Nederland, Duitsland en België. Met onze surveillance-auto controleren wij de door u opgegeven taken en voeren wij preventieve controlerondes uit.

Alarmopvolging

Controleren en afhandelen van alarmmeldingen

In het geval van een inbraakalarm, brandalarm of calamiteitenoproep, staat er in de avond- en nachtelijke uren een surveillant klaar om deze meldingen zo snel mogelijk op te pakken. De surveillant neemt polshoogte bij het alarm en controleert op schade of inbraaksporen. Is het loos alarm door bijvoorbeeld een storing, dan stelt hij het alarm opnieuw in. Bij rake inbraak brengen wij de opgegeven waarschuwingsadressen op de hoogte. Na afhandeling wordt er een rapport opgemaakt over de alarmmelding.

Facilitaire dienstverlening

Ondersteuning in dienstverlening

Méer dan alleen beveiliging. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven doordat HS Security ook facilitaire diensten uitvoert in de avond- en nachturen van 19:00 tot 07:00 uur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan technische storingen, receptiewerkzaamheden of inbrengen van diverse huisraad. Dit noemen wij de Vakantie Nacht Services. Op deze manier kunnen uw gasten altijd geholpen worden. Deze dienstverlening gaat altijd samen met surveillance of objectbewaking.

KEYHOLDING

Sleutelbeheer voor extra veiligheid

We beheren de sleutels en alarmcodes van het bijbehorende object. Hierdoor neemt de kans op misbruik, verlies of diefstal ervan bij u en uw medewerkers af. Anderzijds dat wij op de hoogte zijn van de plaatselijke situatie en het desbetreffende alarmsysteem. Oftewel, met keyholding door ons als beveiligingsprofessionals verbetert de veiligheid aanzienlijk. Keyholding is een onlosmakelijk onderdeel van onze surveillance, objectbeveiliging en alarmopvolging.

Altijd gediplomeerd

Onze medewerkers

Welke diensten we ook uitvoeren voor onze klant, onze medewerkers in het veld zijn ieder gediplomeerde beveiligers met een beveiligingsdiploma. Daarbij worden ze minimaal getraind in BHV en AED. Naast de nodige competenties zijn de beveiligers ook een gastvrije representatie van ons bedrijf en van uw bedrijf tegenover uw gasten. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.

uw eigendommen professioneel beveiligd

Wilt u meer weten over onze beveiligingsdiensten?

info@hs-security.nl