Wie zijn wij?

Meer dan 20 jaar ervaring

WIE ZIJN WIJ?

Over HS SEcurity

In 2001 is ons bedrijf opgezet in Kamperland. En daar is ons kantoor nog steeds gevestigd. Een Zeeuws bedrijf dus in hart en nieren. Met de groei van de vakantieparken die wij beveiligingen voor onze grootste klant, zijn wij als beveiligingsbedrijf meegegroeid tot ver buiten Zeeland; richting de rest van Nederlands en zelfs Duitsland en België. 

De directeur van HS Security B.V. is Steven Ooms. Verder bestaat ons team uit een tiental vaste medewerkers zowel als ingehuurde partners door het hele land, en wij blijven steeds verder groeien. Van surveillanten en objectbeveiligers tot administratieve medewerkers, ons team is net zo divers als de beveiligingswerkzaamheden zelf. Werken in de beveiligingsbranche verveelt nooit!

 

DE KLANT STAAT CENTRAAL

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

Wij zijn een bedrijf dat aangesloten is bij de Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) dat met zeer korte lijnen werkt en waar de wensen van de klant altijd centraal staan.

Ons bedrijf voldoet aan alle richtlijnen zoals gesteld en goedgekeurd in de ‘Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus’ (WPBR).
Ons Vergunningsnummer van het Ministerie van Veiligheid en Justitie is ND 2484.

uw eigendommen professioneel beveiligd

Wilt u meer weten over onze beveiligingsdiensten?

info@hs-security.nl